domingo, 21 de noviembre de 2010

Sortida Juvenil???

Avui ha estat una d'aquelles sortides on els veteranus es comportan com a juvenils, només sortir el Gremblin Dolent, en Vicenç, en Germàn (exitat per haver adquirit el quadro nou) i l'Albert han decidit que el ritme seria rapidet desde la sortida qui hagués dit que venien els juvenils amb nosaltres. Es tractava de que poc a poc entrin a la grupeta?? rès més juny!!! en aquesta grupeta s'entre a cops de basto!!!...jejeje.

En definitaiva.... Al arribar Argentona ya faltaven tres o quatre unitats ( perdoneu que no doni noms, no cal).
Al entra a Can Bordoi s'afegeig a la festa en Jordi Roig i el nenet total: cursa pels cracs fins d'alt.
Jo hem quedo amb en Quim, el pendol  i algún resagat que havia gastat batzina fent de gregari... poc després agafo en Marc un dels juvenils i ens animem a pujar a ritme cosa que el nano més tard pagaria car (Marc no era la meva intenció).

Baixem Can Bordoi i al girar cap a Palautordera. ostia els donuts!!! Vaya colla !!! No tenim remei!!! en Marc no hi era vaig fins la recte faig un tròs i no se'l veu torno pèr dir que no apareix per la recta i torno cap enrrera, aquest cop decideixo anar fins al final de la recte i per fí apareix. Ens reagrupem i poc després alguns cracs tornen a marxa la resta es senten a gust el ritme que jo marco fins arribar a 2 quilometres de la pujada on marxen alguns aburrits!!

Comencem a pujar i en Marc pobre comence el seu Via Crucis personal molt patiment, rampes però sort que hi havien "Els CRACS JA JA JA" assistència en  carretera total que per fí corona IL MORTIROLO que segur que no se li oblidara.

 Baixem i en Germàn ensenya la bici de nou i marxa ( el típic corredor que surt en l'etapa que pasa per davant de casa seva i surt a la tele sempre a les voltes i no el tornes a veure).
Total la resta al passar el pont marxen i l'assistència en carretera segueix la seva missió amb en Marc fins arribar al cruce de les quatre carreteres on l'espera el seu pare.

En definitiva sortida que no tocava, ritme que no tocava.
Total un desastre ven portat no Quim???
JA JA JA!!!!



El ritmillo del mati ya era mogudet i en Germàn ensenyava la bici.

En Vicenç veu la seva pocima secreta??? L'haura fet un druida???


 
Tots junts petan la xerrada i disfrutan del refresc.             

 
Que no sou Juvenils!!!!


Els veritables Juvenils els dos Carlos falte en Marc.

2 comentarios:

Daniperez dijo...

Et veig en formaa Xavi.

Segueix aixiii

quimontmany dijo...

jo et veig una mica erratic. dius que faràs una cosa i en fas una altra i tu saps que t'ho dic de bon rotllo.

aquest any però ( el 2011) si segueixes així lleparà molta gent.

a veure si demà ( dijous ens veiem)

quimet