lunes, 14 de febrero de 2011

Pedra llarga i la cura d'humilitat.

La sortida d'ahir va ser una de les que he passat pitjor desde que vaig en bici 25 Juny 2009.Però era possible amb les sensacions de fatiga dels dies anteriors i de que seria el primer port de veritat que feia desde la sortida QH.

De veritat que la pedreta quasi acaba amb mi vaig notar el cansanci acumulat de les anteriors setmanes, aquest fet es una cura d'humilitat que hem dona més motivació a l'hora que hem posa els peus a terra.
Tenir la sensació de que et fan mal fins els ossos i que no pots anar més enllà no ho recordaba desde feia molt temps.

Però no va amb mi rebutjar el patiment així que vaig donar tot el que tenia tot i perdre fins i tot els calzotets...jejeje.
Tothom va estar per sobre meu cosa que hem dona ganes de revenja SANA...estar clar que quan arribi la primavera haure d'entrenar ports llargs. L'única cosa que hem va salvar va ser el fondo entrenat que com sempre hem dona un plus adicional.

La propera espero estar més fort i més preparat per aguantar 2 o 3 quilometres més el que m'hauria permés arribar amb els primers.


                        Pujan el port d'Arenys 7:32 HORES.

QUE PASSA???                            No m'entra la cala!!!!

 Tots a l'expectativa.                       Per fi Joan !!!

Alt de la Pedra larga Sant Hilari .

EI!!!! Mireu l'ocellet!!! Gràcies ara si sortiu guapus...jajaja.


Tot i així sortida molt maca pel paissatge amb un ritme molt dur al principì que va passar factura a molts.
També i van haver alguns petits entrebancs la averia de'n Joan Morales i la caiguda de'n Jordi Roig a d'alt de la Pedra llarga que va quedar en un ensurt i poc més.


2 comentarios:

albert galicia dijo...

Xavi, ja saps que la Pedra Llarga és molt traidora, no sé si per "pedra" o per "llarga", però és un port que no s'acaba mai... A mi també se'm va travessar..., però és el que toca. Ara ve la recuperació, una "setmaneta" suau i estaràs més fort. Ànims i salut!

quimontmany dijo...

Ja t'ho diu l'Albert. perquè no et passin per la Pedra, recupera't que poder si que el cargol passarà de voltes. Ara vinc d'en Boada ( fisio). Collons quin mal. Ja t'ho explicaré.

ànims i a reveure.