domingo, 28 de noviembre de 2010

Santa Fe (Les Antenes)

De bon mati vaig cap a l'ateneu, arribo tard i no hem sorpren trobar molts més sonats dels esperats la veritat que el temps a estat collonut, així que tots els pronòstics de freds, gelades o possibles pluges a quedat endarrera 12 graus o més de bon matí a la costa. En definitiva sobrava roba.

Surt la grupeta cap Arenys de Munt mentrestant jo hem prenc el café i en Quim amb comenta el motiu real de no venir a la sortida: (haig d'anar a Barcelona).Però també hem diu que sinò hagués estat així vindria per que el temps o permet.

Surto de l'ateneu i poc avanç d'arribar a Can Jalpi entro en la grupeta que va trapitjan ous.A la botiga la gent no esta preparada,paro a la botiga i deixo l´impermeable pugem Coll Sa Creu a ritme a d'alt ens quedem a esperar mes o meny els de sempre, a Sant celoni per fí ens reagrupem,  però els que haviem esperat tornen a perdre roda i ya no els tornariem a veure fins el pavelló.

Marco un ritme per tothom però avui en German s'escaparia darrere en Jose aquets serien avui els protagonistes i per sobre en German guanyador de l'etapa a 10 segons en Jose i ha un 1:30segons El capo i en Pau que avui no han pogut fer rès contra la potencia dels dos del davant. Felicitats German!!!!

Després la resta del grup hem pujat a ritme però era exessiu per en Marc i jo encatat de la vida hem quedo amb ell pugem a ritmillo suau però constan i al quilometre 17 la primera víctima i avanç de les antenes unes quantes més.Felicitats Marc!!!

El desgast aceptable entre 160 i 170 pulsacions aprox tota la pujada.
La resta de la sortida pur tràmit fins Vallborguina que en Marc torna a perdre roda però la feina ya estava feta.

I poc més que explica nova ruta que no tocava, gent que està en plena primavera i jo que paso un cop més desapercebut davant la colla de cracs de Munt Bikes. El millor el paissatge i les fotos de la colla.


FELICITATS A TOTHOM!!!!!

Les antenes i alguns sonats!!!

 i Jo!!!


Fotos de grup collonudes.


Quim tot i que no tocava haguessis disfrutat de veritat.
NO EN FALTIS CAP MÉS!!!!

2 comentarios:

quimontmany dijo...

Estic content per l'èxit, tant de gentada que déu n'hi do, com de bonança meteorològica. Dubto que en German guany així de fàcil. No haurà interessat seguir als bassons de dia de naixement ( son com Zipi i Zape).
Xavi veient els resultats d'avui m'animo de cara a l'any 2011.
apa-li ens veiem dimarts .

quimet.

albert galicia dijo...

Ho hem passat bé Xavi, bon temps, molta gent i, encara és pre-temporada, o sigui que ja farem els deures més endavant... Ara hem d'anar rodant al nostre ritme iu acumulant quilòmetres