domingo, 12 de diciembre de 2010

Sant Grau!! I la tornada???

Sortida molt divertida i canyera llàstima de la punxada del pendol a Sant Pol. Després de reparar la punxada ritmillo molt suau fins quasi lloret on a més parem al semàfor en Vicenç aprofita per escaparse desde Pineda no le vist quina putada. Pujada a Tossa en Vicenç escapat i en German, Pepe i Dani també marxan pocs metres avanç d'iniciar la pujada i darrere en Pau a la cacera jo pujo a ritme de 20-21 en Joan Morales s'agafa a roda i pugem junts fins d'alt esperem l'arribada dels de les fotos de la costa (Gremblin,Roger,Carlos vera i Albert de Calella).

Tots juntets fins comença el Sant Grau on jo hem noto fatigat i tinc de pujar a un ritme un xic precari però no del tot dolent a d'alt reagrupament. Es baixa un xic massa ràpid i al agafa el plà a fons fins la font de Caldes.

L'arrencada es normaleta però el ritme va pujant sigil·lossament fins que a Cal Coix en Dani decideix donar el que creia ell que seria una estocada, però tothom respòn. Alguns com en Jordi mostraven certa fatiga. Al fer sim, [paren] i jo veien que en Jordi segueix mi poso al costat i provoco que el ritme no baixi, en German entra al joc i hem caça a baix.
Apartir d'aqui sang i fetge fins a Sant Pol on  en Pau fa un atac que li soposa gripadeta de motor i adeu al grup.

 A Sant Cebria ritmillo normalet fins el Pavelló on tots estavem per fer 130km més ...jajaja...no???

Els nanos felicitats per acabar aquesta animalada de sortida. Crec que d'aquesta sortida hauran après molt, tot i que la millor manera d'apendre es que ells sortin apart dels grans i els fets o demostren així no poden anar. Vicenç hauriem de recupera l'esperit del Negre.




Tota la colla uns a taula i d'altres a la barra. Falta lloc!!!!



 Avui hem sentia enxufat serà pel mp3...jejeje...quin jeto!!!




 A la espera de l'arribada dels mecànics després la punxada.



Pel darrere!!! 



 Pel davant!!!




Contra sol!!!!                                  Quin Mar!!!


  

D'alt de Sant Grau.
 

     

Aviat estare amb vosaltres.               El nano puja com els Angels.



Aqui també i sorto sóc l'ombra...jejeje...



La propera sortida els 5 PORTS, m'agafa torticuli nomes de pensar-hi.



P.D: Com m'agrada patir i no sóc l'únic.29'6km/h /133'6km /4hores31min.
Capo 30'5 km/h ets un repte dificil. Però...

1 comentario:

quimontmany dijo...

si tu l'has trobada divertida , jo des de la rereguarda l'he trobat patètica. Patètica sobretot la sortida. Algú em pot contestar de que aneu???? anant a 40 Km/h i amb companys despenjats?? és normal això.


resum personal: bona sortida de fons (132 ppm), que servirà i molt per quant faci falta.
i dir també que les sortides pels juvenils, han de ser sobre els 80 Km i amb més criteri. no és pot anar la primera part a tope ( qui està per ells??) i arribar totalment desestructurat al pavelló.

som un grup???. la solidaritat ciclista, és inversament proporcional a la velocitat de creuer que té cadascú. perdonuu però algú ho havia de dir.

quim montmany i malagelada. ( no m'agrada com es va i tindré que prendre una decisió.) :-(