domingo, 2 de enero de 2011

Enterro de la Sardina al gener

 Sortida de l'Ateneu a les 8:00 ritmillo fins Lloret, on en Jose ,en Germàn i l' Albert s'escapen pocs metres avanç de la pujada del túnel. La resta ens quedem junts fins l'inici de la pujada, marco ritme amb una ombra al darrera agafem l'Albert i desideixo anar a la caça de la resta amb l'ombra. A la part dura avanç de planellar comencem a retalla però unes petites molesties fan que desisteixi i que cridi a l'ombra pel seu nom: va Dani tot teus que jo paro...
 Els agafa al replà avanç l'última part i l'Albert a mi m'agafo a roda i pujem junts.
Davant en Dani passa primer l'alt en Germàn segon i en Jose tercer. Es paran poc després de la sortirda del túnel. Els hi dic que és millor parar a la  batzinera amb el solet; dit i fet.
Torno a pujar el túnel  me'ls trobo començant a baixar en Quim a punxat, tiro i poc després. Pum!!! un altre punxada??? En Quim repeteix.

Reparació i sortida a ritme fins a Hostalric. al trepitja la batlloria. Atac d'en Quim??? Si si collons...va de serio ??vinga gas tots!!!!

Comença el vall de bastons, encara diria més comença la bastonada d'en Jose bueno bastons, bastonets fins acava amb escuradents, i clar en Germàn ritme dur de 40km/h continú. En Jose cara del que va a un enterrament  intentan agafa la roda del últim del grup, que és un servidor. El que no devia saber és que era el seu...jejeje. M'aparto per no donar-li roda s'ha d'aprofita en Dani que està just davant meu amb molta visió també sobre i tira fort passan en Germàn a 44km quan acaba ell entro jo i així a relleus fins Sant Celoni feina feta en Quim es dona per satisfet la resta seguim força dur fins Vallvorguina on ja relaxem el ritme poc després perdo uns metres que no torno a recupera tot i el ritme de pujada tranquileta.




 Arrenquem a les 8:05, quina tranquilitat i de dia.


 En Jose molt animat.                       LAlbert portan el grup.

 
 El Gremblin i André.                        El Quim començant la transformació.


 Quin parell de màquines En Dani i en Germàn.


 Parada al solet que bé s'hi estava, no???

 
Albert Galicia: Buf!!!! Quina canya que dona!!!!

En Quim es busca mecànic amb experiència.JAJAJA!!!!!!


A la primera podra???  Efectivament a la segona si. Dues punxades-dos intens...jejeje.


Els enterradors esperant l'arribada del cadàver...jajaja!!!

EL TAURO s'ha menjat el seu primer peix gròs ...jejejejeejejejeje.

No hay comentarios: